Top navigation

 
Luk vindue

Hvad er NemID?

NemID er en sikker offentlig digital signatur. NemID kan anvendes til at logge på netbank og en lang række offentlige og private hjemmesider med samme bruger-id og adgangskode. Det gør det nemmere for dig kun at skulle huske ét login.

NemID kan bruges på alle PC'er og kræver ikke installation af software. NemID består af et brugernavn, en adgangskode og en kode fra et personligt nøglekort, som du modtager fysisk.

Læs mere om NemID

Læs mere om NemID og hvordan du får en NemID signatur på www.nemid.nu

Accept af videregivelse af CPR-nummer

Jeg accepterer, at VP får udleveret mit CPR-nummer fra Digitaliseringsstyrelsens offentlige PID-tjeneste for at sikre korrekt identifikation af mig som medlem.

 

 

Velkommen til AkademikerPensions generalforsamlingsportal

AkademikerPension har indgået samarbejde med VP Investor Services om at tilbyde medlemmer en portal, der samler information om generalforsamling, tilmelding og afgivelse af fuldmagter.Brug for hjælp?
Har du spørgsmål til generalforsamlingen eller teknikken, kan du se de oftest stillede spørgsmål her. Du er også velkommen til at kontakte VP Investor Services på telefon +45 4358 8866 mandag til fredag mellem 9.00-16.00 eller på e-mail: vpinvestor@vp.dk.