Top navigation

 
Luk vindue

Hvad er NemID?

NemID er en sikker offentlig digital signatur. NemID kan anvendes til at logge på netbank og en lang række offentlige og private hjemmesider med samme bruger-id og adgangskode. Det gør det nemmere for dig kun at skulle huske ét login.

NemID kan bruges på alle PC'er og kræver ikke installation af software. NemID består af et brugernavn, en adgangskode og en kode fra et personligt nøglekort, som du modtager fysisk.

Læs mere om NemID

Læs mere om NemID og hvordan du får en NemID signatur på www.nemid.nu

Accept af videregivelse af CPR-nummer

Jeg giver hermed mit samtykke til, at VP SECURITIES og VP INVESTOR SERVICES (VP) får udleveret mit CPR-nummer fra Digitaliseringsstyrelsens offentlige PID-tjeneste for at sikre korrekt identifikation af mig som investor. Samtykket gælder kun for dette log-in.

Vi gør opmærksom på, at man ikke kan logge på investorportalen via Nem-ID uden at afgive samtykke.

Vi gør desuden opmærksom på, at VP behandler dit CPR-nummer og andre log-in oplysninger for at sikre den korrekte identifikation af dig som investor i selskabet. Du kan læse mere om VP´s behandling af personoplysninger på vores hjemmeside.

 

 

Arkitekternes Pensionskasses generalforsamling 2021 (tilmelding og fuldmagt)

Arkitekternes Pensionskasse har indgået et samarbejde med VP Investor Services om at tilbyde en portal, hvor medlemmerne kan tilmelde sig generalforsamlingen og/eller afgive fuldmagt til bestyrelsen eller tredjemand. Afgiver du fuldmagt, giver du fuldmagtshaver tilladelse til at møde og stemme på dine vegne. Yderligere information om generalforsamling, herunder dagsorden og årsrapport 2020, findes på arkitekpension.dk.

Ønsker du at afgive fuldmagt, beder vi om, at du afgiver den til VP Investor Services senest den 13. april 2021 kl. 12.00 for elektroniske fuldmagter. Så er fuldmagten kontrolleret på forhånd, og vi kan undgå forsinkelser under generalforsamlingen.Brug for hjælp?
Har du spørgsmål til Portalen, kan du se de oftest stillede spørgsmål her. Du er også velkommen til at kontakte VP Investor Services på telefon +45 4358 8866 mandag til fredag mellem 9.00-16.00 eller på e-mail: vpinvestor@vp.dk.