Top navigation

 
Luk vindue

Hvad er NemID?

NemID er en sikker offentlig digital signatur. NemID kan anvendes til at logge på netbank og en lang række offentlige og private hjemmesider med samme bruger-id og adgangskode. Det gør det nemmere for dig kun at skulle huske ét login.

NemID kan bruges på alle PC'er og kræver ikke installation af software. NemID består af et brugernavn, en adgangskode og en kode fra et personligt nøglekort, som du modtager fysisk.

Læs mere om NemID

Læs mere om NemID og hvordan du får en NemID signatur på www.nemid.nu

Accept af videregivelse af CPR-nummer

Jeg giver hermed mit samtykke til, at VP SECURITIES og VP INVESTOR SERVICES (VP) får udleveret mit CPR-nummer fra Digitaliseringsstyrelsens offentlige PID-tjeneste for at sikre korrekt identifikation af mig som investor. Samtykket gælder kun for dette log-in.

Vi gør opmærksom på, at man ikke kan logge på investorportalen via Nem-ID uden at afgive samtykke.

Vi gør desuden opmærksom på, at VP behandler dit CPR-nummer og andre log-in oplysninger for at sikre den korrekte identifikation af dig som investor i selskabet. Du kan læse mere om VP´s behandling af personoplysninger på vores hjemmeside.

 

Luk vindue

Jeg logger på første gang

Du kan bruge et VP-ID til at logge på InvestorPortalen. Hvis du ikke har et VP-ID, skal du bestille en aktiveringskode til at oprette dit VP-ID.

Bestil en aktiveringskode

Jeg har modtaget min aktiveringskode

Brug den fremsendte kode til at oprette dit personlige VP-ID.

Opret et VP-ID

Glemt eller spærret VP-ID

Har du glemt dit brugernavn eller kodeord, eller fået spærret dit VP-ID, kan du hente hjælp herunder.

Glemt brugernavn eller kodeord

For yderligere information om VP-ID, se nedenstående vejledning.

 Sådan opretter du dit VP-ID

Log på med VP-ID

VP logo
Der skelnes mellem store og små bogstaver.

Loading

 

 

Velkommen til InvestorPortalen

Agat Ejendomme kommunikerer elektronisk med selskabets aktionærer, hvilket betyder at blandt andet indkaldelse til generalforsamling bliver sendt elektronisk med e-mail til de aktionærer, der har ønsket det inde på InvestorPortalen.
InvestorPortalen er den direkte og fuldt elektroniske kommunikationskanal mellem Agat Ejendomme og selskabets aktionærer. Som aktionær kan du logge på InvestorPortalen og registrere din e-mail-adresse. Det giver dig mulighed for at vælge hvilke informationer, du ønsker at modtage med e-mail fra Agat Ejendomme.


Elektronisk kommunikation gør det enkelt

InvestorPortalen giver dig en lang række muligheder. Du kan se din beholdning af Agat-aktier, og i forbindelse med generalforsamling kan du tilmelde dig og afgive stemmer eller fuldmagt.
InvestorPortalen, der er udviklet af VP INVESTOR SERVICES, er åben døgnet rundt, og du kan logge på uanset, hvor du opholder dig - blot du har adgang til en pc med internet.


Som aktionær har du her mulighed for at finde bekræftelse på, at dine stemmer har talt med til en generalforsamling, når du har afgivet dine stemmer elektronisk og generalforsamlingen er afholdt.

Support

Har du brug for hjælp til InvestorPortalen, kan du kontakte VP INVESTOR SERVICES på telefon +45 4358 8866 mandag til fredag mellem 9:00-16:00.
Du kan også skrive til vpinvestor@vp.dk